Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09gen14


C's exigeix a Rajoy mà dura amb Mas


Més duresa. Aquesta és la petició de Ciutadans davant l'evolució del procés sobiranista. Així ho ha expressat el secretari general de la formació unionista, Matías Alonso, aquest matí quan ha exigit al govern espanyol "fermesa" davant el "desafiament independentista de la Generalitat". En aquest sentit, ha demanat a Mariano Rajoy que deixi de banda el "pactisme" per combatre el procés català. Un suposat pactisme que el Alonso veu en la petició de diàleg expressada ahir pel ministre d'Afers Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo.

A Alonso no li preocupa el "ridícul internacional" que, segons Rajoy, està fent Artur Mas sinó "l'absoluta deslleialtat" amb la que s'està comportant el president català. Segons Alonso, l'executiu estatal "ha de governar i no només analitzar internament el desafiament separatista". Per això, ha insistit en què cal actuar amb "diligència i fermesa" per garantir la vigència de l'Estat de Dret a tot el territori espanyol.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 09ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.