Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

12gen14


Trias veu un "disbarat" que el PSC no assistís a la inauguració del Tricentenari a Lleida


L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha considerat aquest diumenge un "disbarat" que el PSC no participés aquest dissabte a la inauguració a la Seu Vella de Lleida dels actes del Tricentenari de la caiguda de Catalunya a la Guerra de Successió, que tindran continuïtat durant tot l'any. Després de preguntar-li sobre l'absència d'alguns partits a l'acte, Trias ha afirmat que alguns partits tenen problemes amb coses que, segons ha dit, li semblen insòlites: "No celebrar el Tricentenari, crec que és un disbarat", ha sentenciat l'alcalde des del barri de Sant Andreu, on ha acudit per celebrar els Tres Tombs.

El PSC "ha plantejar-se què vol fer amb la seva vida. És un problema que no és el nostre", ha afirmat Trias, qui ha recordat que l'acte d'aquest dissabte sí comptarà amb la presència de l'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros.

Així, l'alcalde ha subratllat que tant el govern com CiU són conscients de la importància que té aquest any, i ha subratllat sobre el Tricentenari: "No es fa contra ningú, sinó que va a favor del nostre país".

Per altra banda, Trias també ha mostrat la seva voluntat d'abordar amb el govern espanyol la polèmica sobre el Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona.

Trias ha visitat aquest diumenge una residència d'ancians acompanyat pel conseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

[Font: El Punt Avui, Ep, Barcelona, 12ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 13Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.