Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

16gen14


Geli, Ventura i Elena s'expliquen


Marina Geli, Núria Ventura i Joan Ignasi Elena han justificat minuts després de la votació de la petició de la competència dels referèndums el seu "sí". En una intervenció conjunta als faristols del Parlament tots tres han defensat el compromís progràmatic del PSC amb el dret a decidir i han anunciat que no renunciaran a l'escó, tot i que Maurici Lucena ja els hi ha reclamat l'acta.

"No hem trencat la unitat, hem defensat la pluralitat del PSC", ha argumentat Geli per afegir que "si el PSC no és plural no és PSC". "Hem votat en consciència i pensant en el millor pel país,com han fet la resta dels 16 diputats", ha afegit Elena. Núria Ventura tot i que ha mostrat certa "il·lusió" però també "tristesa per no poder haver arrossegat el conjunt del PSC".

Tots tres han donat per fet que tindran conseqüències orgàniques però que, de moment, no lliuraran l'acte per una qüestió de "representativitat" d'un sector del partit amb la petició per demanar una "solució britànica". Ara la situació política dels diputats queda a la corda fluixa a l'espera de si Lucena compleix l'advertència que també després de la votació ha emès des dels passadissos del Parlament: reclamar l'escó als tres díscols. En qualsevol cas, han advertit que ho decidiran de manera conjunta perquè el "PSC no és propietat de ningú".

[Font: Par Quico Sallés, Parlament, Nació digital, Barcelona, 16ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.