Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

14gen14


Preparen els tancs?


En el llenguatge del procés sobiranista existeix la metàfora dels "tancs". "Enviaran els tancs!" -en referència als carros de combat-, pronuncien moltes veus per insistir en la ferma oposició de l'Estat espanyol al procés català. És per aquest motiu que destaca una de les "poques" inversions que farà el ministeri de Defensa en plena retallada pressupostària, i és destinar 2.030.000 euros als sistemes de simulació dels carros de combat Leopard i als d'artilleria de campanya - projecte SIMACA.

L'empresa tecnològica INDRA cobrarà un milió i mig per adaptar la simulació dels carros Leopard i Tecnobit a la simulació de la seva artilleria, per valor de 530.000. La conclusió, així, és fàcil: Preparen els tancs? Només caldira veure a quins llocs pertoca la simulació.

[Font: Nació Digital, Redacció Barcelona, 14ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.