Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

15gen14


«¡Habrá sangre antes que seáis nación!», criden als crítics del PSC


Al dinar dels crítics del PSC celebrat aquest migdia a les 7 Portes de Barcelona ha tingut un espontani, precisament un client del restaurant poc amic de les vel·leïtats sobiranistes. L'home, que s'ha definit com "espanyol, veí del Carmel, fill d'asturians i de gallecs" ha irromput en gairebé totes les declaracions dels crítics que anaven sortint del dinar amb crides vehements com ara "¡Habrá sangre antes que seáis nación!" continuades.

El senyor en qüestió, però, quan ha sortit de dinar s'ha encarat amb els crítics i la premsa que els esperava. De fet, ha intentat amenaçar una periodista i ha cridat amb to bel·ligerant que "¡España convertirá Cataluña en un Kosovo pequeño!". "¡Correrá mucha sangre pero si llegáis a ser nación me iré a Canarias!", ha advertit. "¡Viva España!", ha afegit.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 15ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 16Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.