Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

15gen14


La Fundació Francisco Franco torna a reclamar un cop d'estat


La Fundació Francisco Franco reclama, una vegada més, un cop d'estat que liquidi el règim actual: "És urgent i imprescindible un cop alliberador de la democràcia que restitueixi les lleis" perquè, segons ells, "cal acabar amb la impunitat del separatisme" i amb un suposat "intent pertinaç de destrucció de la nació més antiga d'Europa".

L'entitat que defensa la memòria del dictador considera que les ciutadans demanen aquesta acció contundent i que s'acosta "una España que alborea, hecha del pasado macizo de la raza. La España de la rabia y de la idea para este difícil año que enfrentamos".

No és la primera vegada que la Fundació Franco reclama un cop d'estat, en algun cas amb menció expressa a l'exèrcit espanyol.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 15ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.