Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18gen14


Mas: «No som propietat de ningú, volem ser un país normal»


Cap a la consulta, sense fissures i recordant, sobretot, que des de Catalunya hi ha una voluntat ferma de diàleg. Com a mostra, la resolució aprovada aquesta setmana al Parlament per demanar la competència per celebrar referèndums. "Es pot negociar amb el partit del No a tot? Esperem resposta". Aquest ha estat el missatge del president de CDC , Artur Mas, enviat al PP i al govern espanyol davant les més de dues mil persones que han participat en el consell nacional ampliat celebrat aquest matí a Barcelona.

Un acte que també ha servit per acabar de conjurar els quadres del partit amb el Sí i Sí en base la idea del "volem ser un país normal, viure tranquils i nadat a favor de la corrent després d'anys d'anar contra-corrent". Mas ha pronunciat un discurs dur, crític i vehement que al voltant de dos conceptes: "sobretot volem votar" i albirant " clarianes" en els núvols de la crisi. "Hem de fer saber al món que volem ser aliats de tothom però no som propietat de ningú, ni tan sols de l'Estat espanyol", ha conclòs Mas entre crits d'independència.

Mas ha criticat amb contundència aquells que acusen al pensament sobiranista de "feixista i totalitari" perquè "ofèn la dignitat del nostre poble" i una "cultura mil·lenària de pau i treva". Així mateix ha insistit que convocarà la consulta pel dia 9 de novembre. "Espero que ningú ho avorti", ha afegit per recordar els "esforços que requerirà". "Ara ens critiquen la truita abans de trencar els ous", ha ironitzat.

[Font: Par Quico Sallés, Barcelona, Nació digital, Barcelona, 18gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 20Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.