Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18gen14


El nét del fundador de Fuerza Nueva, Blas Piñar, amb el nou partit ultra


Blas Piñar Pinedo (Madrid, 1978), nét del notari ultradretà Blas Piñar López (Toledo, 1918) que va fundar Fuerza Nueva, ha anunciat públicament aquesta setmana que simpatitza amb el nou partit d'extrema dreta Vox que lideren l'exdirigent del PP basc Santiago Abascal i l'exfuncionari de presons segrestat per ETA José Antonio Ortega Lara, Vox.

En un apunt al seu blog, assegura que "sens dubte" s'ha de celebrar l'aparició de Vox: "És una bona notícia." Des del seu punt de vista, és una "oportunitat per als temps que corren". I al seu perfil de Twitter , a més, es mostra eufòric amb la presentació realitzada dijous, assegurant que el partit "arrasa" i beneïnt la proposta de suprimir les autonomies: "Sí: són autonosuyas i la nostra ruïna."

A banda d'Abascal i Ortega Lara, un tercer impulsor de Vox és Iván Espinosa de los Monteros, fill de l'Alt Comissionat per a la Marca España, Carlos Espinosa de los Monteros.

[Font: Nació digital, Barcelona, 18gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 20Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.