Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17gen14


Raimon Obiols avisa: «El PSC pot acabar com el PSUC»


Dura carta de l'exdirigent del PSC i eurodiputat Raimon Obiols a la direcció del PSC. En una "Carta oberta als militants" publicada aquest vespre mostra, primer de tot, el "suport i la solidaritat" als tres diputats díscols del PSC, carrega amb duresa contra la decisió del nucli de Pere Navarro d'aliniar-se amb PP i C's i avisa del risc de ruptura del partit.

"Alguns dirigents han dit que al PSC "hi sobra gent". Triar un segment d'electorat i d'afiliació i excloure'n d'altres és un error letal que el PSC evità des de la seva constitució. Ara es pot cometre. Amb actituds intransigents, ambmètodes anacrònicament autoritaris, una implosió - a l'estil de la crisi del PSUC en els anys vuitanta - esdevindria inevitable", escriu Obiols.

En la carta, Obiols alerta que aliances estratègiques amb PP i C's impliquen un "risc de trencament de la unitat civil de Catalunya". Es tracta també de guanyar el combat contra les manipulacions i les polítiques de divisió per raons d'origen, de llengua i de sentiments d'identitat", insisteix Obiols que exigeix "fidelitat" al poble i la història de Catalunya als "companys socialistes".

[Font: Par Quico Sallés, Nació digital, Barcelona, 17gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 20Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.