Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17gen14


França reitera que el procés català és una «discussió espanyola»


França ha tornat a insistir, aquesta vegada per via del seu ambaixador a Madrid, que el debat sobiranista és una "discussió espanyola". Jérôme Bonnafont ha argumentat que Catalunya "és una regió d'Espanya" i que, per tant, França no pot "comentar un assumpte d'aquesta naturalesa".

L'ambaixador s'ha remès a les paraules que el president francès, François Hollande, va dir respecte al procés quan va venir a l'Estat espanyol en la darrera cimera entre els dos països. Hollande va explicar llavors que "Catalunya és una regió d'Espanya, per tant és un tema intern d'Espanya i és competència de la seva sobirania exclusivament".

Jérôme Bonnafont ha dedicat però unes paraules d'admiració a Catalunya, quan ha explicat que "per a mi Catalunya és una regió i Barcelona una ciutat on vaig tan sovint com puc perquè m'encanta Catalunya i m'encanta Barcelona".

[Font: Nació digital, Barcelona, 17gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 20Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.