Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24gen14


Artur Mas lamenta el «festival d'amenaces» de la convenció del PP


Artur Mas ha titllat de "festival d'amenaces" la convenció que aquest cap de setmana celebra el PP a Barcelona, amb un gran desembarcament de ministres que inclou la visita del president espanyol, Mariano Rajoy. "Espero que sigui una convenció de propostes, però és molt demanar", ha etzibat.

El president de la Generalitat ha recordat que el poble català prefereix "confrontar idees", en lloc de que se l'intenti convèncer "dient que serem pobres com rates i farem fallida el primer dia". Mas ha assegurat amb to irònic que al PP "mentalment han acceptat que la consulta es farà i ara estan en una campanya barroera pel 'no'". El president n'ha parlat durant la Convenció Municipal que CDC celebra a Calella.

[Font: Nació digital, Barcelona, 24gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 27Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.