Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24gen14


ERC veu «difícil» pactar amb Bildu


ERC veu "difícil" pactar una coalició amb forces nacionalistes del País Basc com Bildu per a les eleccions europees, tot i que no ha descartat del tot aquesta possibilitat, ja que el Consell Nacional d'ERC no té previst prendre una decisió en ferm sobre aquesta qüestió fins el dissabte 1 de febrer.

Fonts republicanes han explicat que, després d'una nova reunió amb Bildu, consideren que no serà fàcil repetir la fórmula amb la que, amb altres forces, van concórrer a les anteriors eleccions europees, tot advertint que les negociacions no són fàcils i que no hi ha hagut avenços significatius, tot i que les possibilitats de pactar continuen obertes.

Oriol Junqueras va anunciar dijous que descartava una llista conjunta amb CiU, i davant les dificultats d'arribar a un acord amb Bildu guanya pes la possibilitat que ERC es presenti, per primer cop en solitari, a les eleccions europees, amb el filòsof i catedràtic Josep Maria Terricabras com a cap de llista.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 24gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 27Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.