Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24gen14


Montoro crea un nou sistema de càlcul per negar el dèficit fiscal


Nou ítem a l'argumentari unionista a la convenció antisobiranista que el PPC celebra aquest divendres i dissabte a Barcelona: desmitificar el dèficit fiscal, elevar l'Estat a la categoria de pagador del deute català i la revisió del concepte de les balances fiscals. L'encarregat d'exposar-lo ha estat el ministre d'Hisenda, Cristòbal Montoro. La idea clara, que Espanya paga i les balances fiscals s'han de revisar de dalt a baix.

En un col·loqui entre el ministre i el portaveu del PPC, Enric Millo, en base a la idea que "les balances fiscals no poden ser motiu de divorci econòmic ni polític", ha avançat que l'Estat canviarà el sistema de calcular-les i la seva nomenclatura i es passaran a nomenar "comptes públics regionalitzats" per poder saber el nivell d'ingressos i despeses per cada ciutadà. D'aquesta manera es calcularà el cost dels serveis públics i l'impost que paguen per individu i reequilibrar així la despesa.

Així mateix Montoro s'ha vantat de ser el gran finançador de l'administració pública catalana. "Paguem, complim amb la nostra obligació, no fem una activitat graciosa, sinó que dóna garantia que es cobrarà", ha assegurat Montoro. El ministre ha insistit que Catalunya ha rebut 17.500 milions del FLA i que pagarà 10.000 milions als proveïdors de la Generalitat i Ajuntaments.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 24gen14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 27Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.