Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

27ene14


El coronel Martínez Inglés explica «l'Operació Estela», l'operatiu militar per aturar la «rebel·lió catalana»


"Per això, i sense manies de cap mena, goso afirmar que en les altes esferes de les Forces Armades espanyoles (JEMAD, Cap de l'Estat Major de la Defensa; JEME, Cap de l'Estat Major de l' Exèrcit; JEMA, Cap de l'Estat major de l'Aire i AJEMA, Almirall Cap de l'Estat major de l'Armada) existeixen ja plans elaborats, amb el coneixement i la total complaença de l'Executiu del senyor Rajoy, per intervenir amb rapidesa, contundència, nocturnitat i menyspreu absolut per les formes democràtiques a Catalunya si arribat el mes d'octubre d'enguany la plana major de l'independentisme català no ha fet marxa enrere en les seves propostes de separar d'Espanya i segueixen amb la seva idea de celebrar un referèndum a primers de novembre. El nom en clau provisional de la intervenció militar es diria 'Operació Estela'". Així comença el coronel de l' Exèrcit de Terra espanyol a la reserva, Amadeo Martínez Inglés, l'explicació d' una virtual i delirant intervenció militar a Catalunya si continua el que haurien batejat com a "Rebel·lió catalana".

En una carta a la que ha tingut accès Nació Digital, el militar a la reserva assegura, citant fonts de la cúpula militar, que el discurs de Mariano Rajoy d'aquest dissabte a Barcelona marcava el dia D d'una ofensiva antisobiranista que en primer terme seran "mediàtics, polítics i socials però que si la cosa va a a més (i Mas no es fa enrere) pot esdevenir, i els plans operatius estan ja ultimats, en un altre tipus de confrontació en la qual els polítics corruptes facin pas als militars patriotes".

"Els plans, segons les dades de què disposo provinents de fonts castrenses de tota solvència, passarien per ocupar, no més tard del 20 d'octubre de 2014, per sorpresa , de nit i a càrrec d'unitats d'elit de l' Exèrcit espanyol (Paracaigudistes i Legió) , tots els centres del poder polític i mediàtic tant a Barcelona com a la resta de capitals de província de la Comunitat catalana , alhora que es decretaria l'estat d'excepció a tot Catalunya i es deixaria fora de la llei a l'actual govern de la Generalitat. El Govern del senyor Rajoy , un cop acabada l'operació nocturna ( cap a les vuit del matí del dia " D +1" ) donaria explicacions de manera urgent al Congrés en una sessió plenària de les Corts espanyoles , facilitant tota mena d'explicacions al poble espanyol i prometent una ràpida i 'democràtica' sortida al conflicte", afegeix en el seu escrit l'oficial a la reserva.

"Aquesta 'sortida' passaria per formar d'urgència un govern autonòmic titella format per botiflers de confiança, que retornés a l'Estat central les competències en Educació i Interior deixant l'autogovern català reduït a la mínima expressió . El cop de timó comptaria amb el vistiplau de la Zarzuela i l'oligarquia monàrquica de Catalunya, que brindaria immediatament el suport econòmic i mediàtic a la nova situació per evitar protestes i sancions internacionals", conclou Martínez Inglés.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 27ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 05Feb14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.