Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

06feb14


El Ramon Llull assegura que el CNI l'espia


El director de l'Institut Ramon Llull, Àlex Susanna, ha assegurat que els serveis secrets i d'informació de l'Estat espanyol espia les seves activitats. Així ho ha dit Susanna en una entrevista a Catalunya Ràdio en revelar que sempre que fan un acte cultural a l'exterior està controlat per algun membre del CNI i una representació del Ministeri d'Afers Exteriors.

"El que ja sabem que sempre ens espera és una formidable representació del Ministeri d'Afers Exteriors espanyol juntament amb el Cervantes corresponent, juntament amb algú del CNI... El del CNI està a la fila del darrere i és el que pren nota, els altres estan allà i controlen que no ens desmandem.", ha descrit Susanna.

L'Institut Ramon Llull, que promou la llengua i la cultura catalanes a l'exterior, té un pressupost d'uns 8 milions d'euros, la majoria provinents de la Generalitat.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 06feb14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10Feb14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.