Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24feb14


ERC recorda a Reding que ja existeix un "mandat democràtic" per iniciar el diàleg entre Catalunya i l'Estat


La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha lamentat que la vicepresidenta de la Comissió Europea (CE) s'hagi posicionat personalment a favor de la continuïtat de Catalunya a l'Estat espanyol. Una opinió que la número 2 republicana diferencia de la neutralitat que ha de mantenir la UE. Rovira ha recordat a Viviane Reding que ja existeix un "mandat democràtic" sobre el que iniciar el diàleg entre Catalunya i l'Estat: la voluntat majoritària de convocar una consulta sobiranista. Una qüestió sobre la que les forces catalanes es mantindran fermes. "Em sembla que Reding acceptarà que votem, perquè no té alternativa. I acceptarà la democràcia i els resultats del proper 9 de novembre", ha afegit Rovira.

"El diàleg i la negociació només pot estar a l'entorn del mandat democràtic que tenim sobre la taula des del 25 de novembre del 2012", ha insistit la secretària general d'Esquerra, després que aquest cap de setmana la vicepresidenta de la CE fes una crida des de Barcelona a negociar amb "mentalitat oberta" perquè Catalunya continuï dins l'estat espanyol. Rovira ha fet aquestes declaracions des del recinte de la Fira de Barcelona a la Gran Via després de visitar el Mobile World Congress.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 24feb14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 28Feb14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.