Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17mar14


L'«ultra» Gerard Bellalta s'ofereix per retirar ell mateix les urnes del 9-N


El nou partit ultra Soluciona, promogut a l'entorn del diari Alerta Digital, està disposat a impedir físicament la consulta independentista del 9 de novembre. El seu president a Catalunya, Gerard Bellalta, assegura obertament: "La gent de Soluciona sortirem al carrer a retirar les urnes i a retenir els responsables nacionalistes que trobem per posar-los a disposició de la Policía Nacional i la Guardia Civil." I, fins i tot, assegura que estan disposats a donar la seva vida per impedir la consulta.

"Prometo que aquell dia, milers de patriotes catalans ens llevarem amb el propòsit de brindar les nostres vides a Espanya abans que permetre que es consumi una traïció similar. El que ens diferencia d'ells és que nosaltres sí que estem disposats a morir per les nostres idees", afirma Bellalta.

El líder ultra, que exigeix "un judici sumaríssim com el que va tenir lloc el 14 d'octubre de 1910 contra Lluís Companys", reclama al govern espanyol que suprimeixi "immediatament" l'autonomia catalana, perquè Mas ha fet "una declaració de guerra" notificant als Mossos d'Esquadra que el 9 de novembre hauran de treballar. "La pretensió d'Artur Mas d'utilitzar els Mossos per reprimir els catalans que ens oposarem a la convocatòria d'un referèndum il·legal hauria de ser el límit que obligués el govern d'Espanya a actuar amb la contundència que exigeix un acte de traïció d'aquesta naturalesa", conclou.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 17mar14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 24Mar14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.