Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18mar14


Una associació de militars exigeix processar ja Mas per alta traïció


L'Asociación de Militares Españoles (AME) ha demanat el processament del per part d'un tribunal militar el president de la Generalitat de Catalunya, per un delicte d'Alta Traïció. Segons declaracions publicades al web de l'associació castrense del coronel retirat Leopoldo Muñoz, l'acció jurisdiccional militar ja hauria d'haver començat quan el Parlament va acordar demanar el pacte fiscal.

Però ara, el coronel Muñoz, considera que s'ha de processar immediatament el president de la Generalitat ateses les seves declaracions d'aquest cap de setmana amb les que no descartava una Declaració Unilateral d'Independència. Per altra banda, l'AME creu legitimat la intervenció de les forces armades espanyoles per "preservar la unitat d'Espanya". "Encara que no deixin parlar els militars en actiu, des de l'AME sabem que pensen com nosaltres", insisteix el líder de l'associació.

Una tesi també abonada pel coronel Enrique Domínguez Martínez Campos en un escrit d'aquest dimecres que "posa de manifest" la constitucionalitat d'utilitzar l'exèrcit per preservar la "unitat territorial d'Espanya"-

[Font: Nació Digital, Barcelona, 18mar14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 24Mar14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.