Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18mar14


El Consejo General del Poder Judicial busca les pessigolles al Parlament


Brega institucional entre el Parlament de Catalunya i el Consell General del Poder Judicial pel manifest en favor de la consulta que van signar 33 magistrats del poder judicial espanyol que exerceixen a Catalunya.

La Mesa de la cambra ha rebut un requeriment escrit del "Promotor de la Acción Disciplinaria" del CGPJ exigint el "manifest" dels jutges " a la "major brevetat possible". Una petició que els membres de la Mesa consideren "inversemblant" perquè ni tenen aquest "manifest" ni ha estat registrat a la cambra.

En aquest sentit, la vicepresidenta del Parlament, la republicana Anna Simó, ha recomanat a l'instructor de l'expedient disciplinari del Consell que "s'informi millor" per intentar trobar el document.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 18mar14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 24Mar14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.