Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

06abr14


Mas: «El Congrés dirà 'no' a una llei, però no aturaran la nostra voluntat»


"No vull prejutjar res, però previsiblement ens diran que 'no', però si ens diuen que 'no' ens diran que 'no' a una llei, però aquest 'no' no podrà aturar la voluntat del del poble de Catalunya". Aquesta és la reflexió que ha pronunciat en veu alta el president de la Generalitat, Artur Mas, per valorar el debat que se celebrarà dimarts al Congrés que demanarà el traspàs de la competència dels referèndums a Catalunya.

Mas ho ha volgut dir acompanyat del simbolisme de la commemoració del centenari de la creació de la Mancomunitat, una institució que ha volgut posar com exemple de la voluntat de ser dels catalans paral·lela a la seva vocació de pacte amb l'Estat espanyol.

En aquest sentit, Mas ha insistit que "només la mateixa proposició de llei del Parlament que defensaran els tres diputats catalans es fa amb voluntat d'entesa i de pacte". De fet, s'ha mostrat convençut que Jordi Turull, Marta Rovira i Joan Herrera s'explicaran amb un to "positiu i constructiu" que "sempre han caracteritzat les explicacions catalanes".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 06abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 07Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.