Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

05abr14


Nou full de ruta unànime de l'ANC


Finalment, les 18 esmenes del full de ruta que quedaven vives a la segona assemblea de l'ANC que se celebra aquest matí a Tarragona no han prosperat. L'ANC tira endavant un full de ruta per unanimitat, que com ha explicat el vicepresident, Jaume Marfany, està basat en la "resistència i l'avanç, la capacitat de reprendre el camí encetat i la gestió del temps, amb dos requisits: una via democràtica i pacífica".

Una via que posa com a objectiu prioritari la celebració de la consulta però que contempla altres escenaris com ara la intervenció de l'Estat a la Generalitat, la celebració d'unes plebiscitàries o una assemblea de càrrecs electes que puguin declarar la independència. En qualsevol cas, un l'ANC considera possible, i així ho contemplal, la declaració de Catalunya independent el Sant Jordi de 2015.

[Font: Q.Sallés , Tarradona, Nació Digital, 05abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 07Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.