Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

05abr14


Carme Forcadell: «No hi ha retorn, vencerem!»


La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha fugit de la seva habitual fredor escènica que sempre l'acompanya per cloure la segona assemblea ordinària de l'entitat que s'ha celebrat aquest matí a Tarragona. Just després d'anunciar l'acte que convoca la plataforma independentista per la Diada d'enguany, Forcadell s'ha mostrat convençuda que el sobiranisme assolirà la victòria perquè "no hi ha retorn". "Sabem que guanyarem, sabem que vencerem!", ha clamat Forcadell que ha demanat mantenir la unitat entre "institucions i societat civil perquè junts són indestructibles".

Així mateix, Forcadell ha insistit que l'independentisme "no ha de respondre a ningú, perquè exercim la nostra sobirania com a poble" i sobretot ha d'evitar caure en "provocacions". "Tenim la serenor i la tranquil·litat dels que saben no hi ha retorn possible, no tenim lloc on tornar l'Estat espanyol, un estat que ens ha barrat el pas com a persones i com a poble, hem de seguir el nostre camí, i el seguirem", ha sentenciat la líder de l'ANC.

"A l'endemà, no demanarem a ningú què ha votat, només volem construir un país millor amb tothom", ha assegurat Forcadell. "Som la generació que recuperarà el més gran honor que pot tenir un poble, recuperar la seva llibertat, honorarem els nostres avantpassats que van resistir i passar penúries amb l'esperança que arribés aquest moment", ha conclòs Forcadell.

[Font: Quico Sallés , Tarragona, Nació Digital, Barcelona, 05abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 07Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.