Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09abr14


Marta Rovira: «Votarem... i guanyarem el nostre futur»


La republicana Marta Rovira ha intervingut aquesta tarda al Congrés amb un discurs bastit en l'ànima democràtica i en el discurs social. Un pèl nerviosa, però amb el missatge clar, Rovira ha pujat a l'estrada per deixar dat i beneït que si bé estan disposats a l'acord, si aquest no arriba, el poble de Catalunya votarà.

"L'acord depèn de vostès. És possible, legal i democràtic", ha sentenciat Rovira per concloure que "l'encaix de Catalunya i Espanya no és possible". Més enllà de la consulta, Rovira ha defensat amb fermesa l'opció independentista. "Les urnes són el millor contracte democràtic pel futur dels catalans", ha assegurat per afegir que l'única voluntat és votar per "construir un estat que sigui útil a les persones".

Rovira ha tancat el discurs citant Vicent Andrés Estellés i el seu famós vers "no podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" per cloure un sonor "Votarem i guanyarem el nostre futur!".

[Font: Par Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 09abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 09Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.