Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09abr14


Jordi Turull: «Hem iniciat un camí de no retorn»


Discurs efectiu, senzill i de cara a barraca, el que ha pronunciat aquest dimarts el president de CiU al Parlament, Jordi Turull, per defensar al consulta al Congrés. Turull no s'ha encantat i ha carregat la intervenció amb la pòlvora de la democràcia. S'ha mostrat obert a l'acord. De fet, ha estès la mà per consensuar la voluntat de celebrar una consulta amb l'Estat i amb els partits que el representen i el manen. Ara bé, el camí i el mandat és clar. És un acord per celebrar la consulta.

"El poble de Catalunya no s'ha ficat en cap carreró sense sortida, sinó que ha iniciat un camí sense retorn, pacífic i democràtic per decidir el seu futur", ha sentenciat un Turull amb senzillesa ferma. Turull ha fet valer que no venia en reprentació d'un partit, el majoritari a Catalunya, ni del partit del Govern, sinó en nom i amb l'encàrrec d'una "immensa majoria" de la població catalana. "Hem arribat a la conclusió que així ni es pot ni es vol seguir", ha afegit Turll per recordar que Catalunya ha tingut voluntat de ser i ara el té de "continuar essent".

[Font: Par Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 09abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 09Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.