Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09abr14


Bosch a Rajoy: «Més val ser Crusoes que Divendres»


El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha fet de judoka i ha aprofitat l'atac de l'adversari per replicar-lo. En el debat d'aquesta dimarts al congrés per demanar la competència de la consulta, Bosch ha agafat el pronòstic que ha emès Mariano Rajoy per carregar contra una virtual Catalunya independent - "l'illa de Robinson Crusoe"- per contestar-lo. "Més val ser Crusoes que Divendres, a Catalunya són milions de Divendres que volen ser Crusoes", ha sentenciat en referència a l'esclau indígena de la novel·la.

Per altra banda Bosch ha acusat directament els dos grans partits espanyols de "negar el dret de vot" dels catalans i els ha advertit que, facin el que facin, no podran aturar a la majoria del poble català.

"El moviment català continuarà", ha apuntat recordant el judici de Galileu. "Els grans partits espanyols pretenen interrompre la rotació de la Terra quan saben que a pesar de tot seguirà movent-se", ha exclamat per recordar que la partida s'acabarà el 9 de novembre.

[Font: Par Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 09abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 09Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.