Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

23abr14


Tardà: «Alguns policies tenen odi als catalans»


El diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà ha carregat amb contundència a la cambra baixa contra la direcció política de la policia espanyola pel cas del Rafael Martin, el seguidor del Barça que acusa agents del CNP d'haver-lo atonyinat per portar una estelada a la final de la Copa del Rei. Tardà ha assegurat que hi ha "alguns agents tenen odi als catalans".

"Hi ha un problema de falta de direcció política", ha afegit Tardà. "Mai ho corregiran perquè ni tan sols són capaços de reconèixer que el problema existeix", ha dit Tardà dirigint-se al director general de la policia espanyola, Ignacio Cosidó, que ha comparegut aquest dimecres a la cambra per donar explicacions sobre els fets del 22-M a Madrid. "Vostès no són capaços de depurar aquesta gentussa, que són avui funcionaris de la policia nacional", ha conclòs. Cosidó ha considerat inacceptables les paraules del diputat d'ERC.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 23abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 28Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.