Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24abr14


Mas: «Estic en un camí personalment perillós, l'Estat és l'Estat»


Dur teva meva entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i la líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en la sessió de control d'aquest matí al Parlament. Mas ha volgut aprofitar la rèplica a la cap de files popular per advertir de la capacitat contundent de resposta de l'Estat al procés sobiranista, fins i tot, en la seva persona. "Ho he viscut en les meves pròpies carns, estic en un camí personalment perillós...l'Estat és l'Estat", ha sentenciat Mas.

Així mateix, el cap de l'executiu ha retret al PPC que només defensin la democràcia per aquells que "estan en contra de la consulta". "És legítim no voler-la, però i els que la volen? En democràcia tothom hi pot dir la seva votant, a favor o en conra, però una minoria no es pot imposar a una gran majoria, això no serà una democràcia real, és l'ordeno y mando".

Mas ha continuat criticant la mentalitat de l'Estat en el torn amb el cap de files del PSC, Pere Navarro, quan aquest li ha exigit que el Govern lideri el canvi de finançament autonòmic espanyol. "Vostè sap que si ho fem nosaltres s'encetarà una campanya anticatalana automàticament, és l'Estat...sr. Navarro, és l'Estat!", ha conclòs Mas.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 24abr14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 28Apr14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.