Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

08jun14


CiU podria substituir Duran al Congrés si plega a Catalunya


"No sabem si té massa sentit que el portaveu de CiU a Madrid sigui la persona que renuncia a la secretaria general de CiU en uns termes que no coneixem exactament, parlem-ne". Ho ha dit el secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, sobre la reflexió del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, sobre si deixar de ser secretari general de CiU.

"Si fos així n'hauríem de parlar a fons i els òrgans de direcció de la federació s'han de reunir per veure el nou escenari i parlar de tot", ha dit. Rull ha mostrat "certa perplexitat" per fer-se públic "a l'opinió pública i als socis de federació per filtració" i estaria "sorprès" que l'abstenció al Congrés per la llei d'abdicació fos "la raó més rellevant".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 08jun14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Jun14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.