Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

08jun14


Ortega admet que Duran «dóna voltes» a la dimissió


La vicepresidenta del Govern i membre del comitè de govern d'Unió, Joana Ortega, ha assegurat en una entrevista al canal 324 que "no hi ha cap decisió presa" al voltant de la dimissió de Josep Antoni Duran i Lleida com a número 2 de CiU, tal com avança aquest diumenge 'El Periódico'. "No crec que es produeixi una decisió d'avui per demà, però hi està donant voltes", ha admès.

En qualsevol cas, "no és una decisió presa, és una reflexió", ha matisat en reconèixer que ja n'havia parlat amb el líder d'Unió des de la setmana passada. La número 1 d'Unió a l'executiu català ha descartat parlar de substituts i ha recordat el compromís de Duran i d'Unió amb el dret a decidir i la consulta del 9N.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 08jun14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 12Jun14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.