Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

23jul14


El Govern vol que Madrid no amagui altres mètodes de càlcul de les balances


El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha avançat aquest dimecres que estudiarà per què el mètode de càlcul de l'Estat rebaixa en un 25% el dèficit fiscal de Catalunya respecte a les balances fiscals publicades per la Generalitat. Els acadèmics consultats per l'executiu català van xifrar en 11.000 milions el dèficit fiscal calculat a partir de la càrrega-benefici.

Aquest és el mètode que ha fet servir el govern espanyol, tot i que amb algunes variacions que rebaixen el dèficit fins els 8.500 milions. El conseller també ha reclamat al ministre d'Hisenda que publiqui les balances calculades a través del flux monetari que, segons el Govern, incrementen el dèficit fiscal fins els 15.000 milions.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 23jul14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 24Jul14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.