Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

20jul14


Duran deixarà la secretaria general de CiU a Espadaler


El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, deixarà aquest dilluns la secretaria general de CiU aprofitant la reunió de la Comissió Executiva Nacional de la federació, segons ha pogut saber l'ACN. En aquesta trobada, es nomenarà també el seu relleu, Ramon Espadaler, que també és president del consell nacional d'UDC i conseller d'Interior.

Duran ha pres aquesta decisió després de reflexionar-ho durant vàries setmanes i d'analitzar-ho amb el seu soci de federació, el president de la Generalitat, Artur Mas. El dirigent democratacristià continuarà al capdavant del seu partit i també com a portaveu de CiU al Congrés.

Després de les eleccions europees, Duran va fer públic que havia obert un període de reflexió sobre la seva continuïtat com a secretari general de CiU, i ja va avançar que no prendria cap decisió sense acordar-ho primer amb Artur Mas.

En un primer moment, des de CDC es van qüestionar que pogués seguir sent el portaveu de la federació a Madrid, però la polèmica es va esvair després que el líder d'UDC refermés el seu compromís amb la consulta. En una de les seves últimes intervencions públiques, a l'Escola d'Estiu d'Unió, Duran va apostar per recuperar l'espai de centre a Catalunya.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 20jul14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 22Jul14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.