Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

05ago14


Podem obre debat sobre el 9-N però rebutja aconsellar el sentit del vot


La formació Podem obrirà un debat sobre la consulta sobiranista del 9-N encara que rebutja aconsellar el sentit del vot. Així ho ha manifestat a Catalunya Ràdio la responsable d'anàlisi política del partit, Carolina Bescansa. "Nosaltres no aconsellem, obrirem un debat on tot Podem pugui participar i, en funció del què en resulti, es decidirà, perquè és així com actuem", ha manifestat.

Sobre els resultats de l'enquesta del CIS, que els atorga el tercer lloc en l'escenari polític de l'estat espanyol, la formació interpreta que suposa "la fi del règim del 78, la fi d'un model polític construït en la Transició, que té un marc constitucional concret, un sistema de partits derivat, que s'ha comportat als anys 80 de forma oligàrquica i que ara la ciutadania ha dit que fins aquí he arribat".

El partit, que se situa per darrere del PSOE en intenció de vot a l'estat espanyol, prepara una gran assemblea per a la tardor. Al llarg de la darrera setmana han aconseguit 72.000 afiliats nous.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 05ago14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 06Aug14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.