Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

11ago14


Els Mossos, conscients que els serveis secrets de l'Estat espien el procés


El director general de la Policia de la Generalitat, Albert Batlle, ha assegurat aquest dilluns que els serveis secrets de l'Estat estan analitzant el procés sobiranista. "És clar que la situació que viu el nostre país suposo que està sent analitzada des de molts punts de vista, no només pels serveis secrets espanyols, sinó també pels d'altres països", ha afirmat, en declaracions a Rac 1.

Pel que fa al cas Pujol i al paper dels Mossos sobre aquesta qüestió, ha destacat: "Si ens arribés un requeriment de Fiscalia o de la judicatura, el complementaríem". En aquest sentit, ha fet un emplaçament a la responsabilitat a polítics, mitjans i altres agents socials: "Si entrem en un tipus de frivolització sobre aquests temes, no anem bé".

Sobre la consulta sobiranista que el Govern planteja fer el pròxim 9 de novembre, Batlle ha assegurat que la policia catalana donarà compliment a la legalitat. "Nosaltres ni convoquem la consulta ni organitzem tècnicament els processos electorals. Arribat el cas, complirem com la llei ens marqui", ha afegit.

[Font: Nació Digital, Ep, Barcelona, 11ago14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Aug14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.