Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

27ago14


Ortega explicarà la logística del 9-N als partits proconsulta


Els partits que van signar el pacte del 12 de Desembre pel qual s'acordava la data i la pregunta de la consulta sobiranista tenen una nova trobada. Dimecres vinent, tres de setembre, la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha convocat a quarts de cinc de la tarda, CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP i el PSC a una reunió a la seu del departament per explicar-los la logística de la consulta.

D'aquesta manera, Ortega dóna compliment al compromís que va adquirir aquest estiu per deixar clar als partits sobiranistes i el PSC -en tant que fa costat a la llei de Consultes- que tot està a punt per convocar-la. Ortega vol detallar a les formacions proconsulta des dels espais, la seguretat o el tipus d'urna que prevista utilitzar pel proper 9-N. Miquel Iceta, nou líder socialista, ja va avançar que hi assistirà.

[Font: Per Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 27ago14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 29Aug14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.