Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09sep14


Homs posa en dubte les «conviccions democràtiques» de Rajoy


"Si consideren un desafiament poder votar és que les seves conviccions democràtiques són molt tènues o no està acreditadament compromès amb la democràcia". Aquesta ha estat la resposta d'aquest migdia del conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, a l'avís emès ahir pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy, amb què assegurava que "ho tenia tot previst per impedir la consulta del 9-N".

Per altra banda, Homs també ha contestat a Oriol Junqueras, ERC, i David Fernàndez de la CUP, que han brandat el concepte de "desobediència civil" si el Tribunal Constitucional veta la consulta. Homs ha tirat de beta de la ironia i ha titllat l'expressió de "recurs literari" sense voler entrar en polèmica ni amb uns ni amb els altres.

Pel que fa ICV-EUiA, que ahir el seu líder posava condicions per celebrar el 9-N, Homs ha replicat amb un sec: "els compromisos estan per complir-los". I també ha evitat furgar més en el posicionament de darrera hora dels ecosocialistes.

[Font: Per Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 09sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.