Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09sep14


PSC i Duran, absents a l'acte de suport a la Diada al Congrés


L'acte de suport a la V de la Diada i de la campanya 'Ara és l'hora' impulsat pels diputats i senadors d'ERC-Catalunya Sí i Reagrupament davant del Congrés dels Diputats de Madrid ha patit severes absències. El portaveu de CiU a la cambra espanyola, Josep Antoni Duran Lleida, i del diputat de la mateixa formació, Josep Sánchez Llibre, a més de tot el grup dels socialistes catalans, no han format part de l'acte.

Tot i això, la resta de parlamentaris d'UDC sí que hi ha assistit, a diferència del que va succeir l'any passat en què aquest acte no va rebre el suport de cap dels seus membres. També hi han participat els representants d'ICV i diputats i senadors bascos del PNB i Amaiur.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 09sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.