Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09sep14


La V supera el mig milió d'inscrits


La V ha superat els 500.000 inscrits. Concretament, ja hi ha 500.720 independentistes que s'han apuntat a la Via Catalana 2014, segons ha fet públic l'Assemblea Nacional Catalana aquest dimecres al migdia, quan queden poc més de 48 hores perquè es dugui a terme la reivindicació.

L'entitat remarca "la necessitat d'omplir els trams amb menor densitat de persones", concretament els existents entre els trams 37 i 42 a la zona de la Gran Via. A més, insisteix "en la necessitat que cadascú ocupi la zona amb la qual s'ha compromès amb antelació a través de la seva inscripció i que se segueixin les instruccions dels voluntaris per tal de formar la senyera humana"

A través de les xarxes socials també demanen que la gent se segueixi inscrivint per tal de completar sencera la V i que així es pugui muntar el mural amb el ple tècnic.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 09sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.