Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09sep14


Junqueras obre la porta a Avancem


ERC i la formació d'Ernest Maragall van unir esforços electorals per les passades europees, amb èxit, avui les dues parts han afegit a la llista Avancem. Així, les tres formacions posen en marxa una plataforma al voltant de la defensa del procés i de la consulta sobiranista del 9-N que té tots els números per acabar essent una amalgama electoral i que s'ha presentat aquest matí a l'Ateneu Barcelonès.

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, no ha volgut deixar escapar l'oportunitat d'aixoplugar els socialistes sobiranistes així que ha ofert una pista d'aterratge a Avancem, al formació que lidera Joan Ignasi Elena, virtual diputat no adscrit al Parlament. Les tres formacions doncs, comencen una singladura que agafarà forma electoral en les properes municipals.

De moment, aquesta col·laboració busca articular una "nova majoria" amb veus coincidents i amb els seus matisos. En aquest sentit, i tal i com va avançar Nació Digital, Elena tindrà més temps que el que li pertocaria com a diputat no adscrit en el debat de política general i en el de la llei de Consultes, ja que ERC li atorgarà més temps d'intervenció.

[Font: Per Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 09sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.