Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09sep14


Dues hores de reunió entre CiU, ERC i Govern en ple estira-i-arronsa


Malgrat tot, la vida continua. L'estira-i-arronsa entre CiU i ERC de les darreres setmanes va viure una treva ahir dilluns a la tarda. Després que fins i tot el president de la Generalitat, Artur Mas, acusés els republicans de fer "politiqueria" i que aquests responguessin demanant "serenitat i compromís", ahir van decidir seure a taula i "fer feina".

Així, els grups parlamentaris de CiU, amb Jordi Turull i Mercè Jou al capdavant, i el tècnic Pere Martínez; Marta Rovira i Lluís Salvador, caps de files al Parlament dels republicans i l'assessor Jordi Bacardit; i el secretari del Govern, el totpoderós Jordi Baiget i el secretari de Relacions Institucionals Miquel Puig es van tancar durant prop de dues hores a la sala 9 del Parlament per sargir l'estratègia de cara el transcendental debat de política general que se celebrarà del 15 al 17 de setembre.

"Les persones sempre ens entenem bé", apuntaven a Nació Digital, amb certa ironia, els participants a la reunió per treure ferro a la "tensió" que existeix entre les dues formacions. En aquest sentit, asseguren haver fet "feina" per actuar coordinadament en un debat que es preveu marcat pel procés i pel cas Pujol.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 09sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.