Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09sep14


Trias prepara el «Llibre blanc» de la Barcelona capital d'Estat


Barcelona tindrà el seu propi "llibre blanc" sobre la independència de Catalunya i l'afectació que podria tenir en la ciutat en tant que capital d'estat. Així ho ha anunciat aquest vespre, per sorpresa, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, després d'una conferència de l'expresident del Parlament, Joan Rigol, sobre l'Onze de Setembre.

Trias ha encarregat a una cinquantena d'experts de dins i fora de l'Ajuntament un informe complet sobre l'afectació que la independència tindria sobre Barcelona en convertir-se en capital d'estat, i quin paper hauria de jugar a partir del moment de la separació d'Espanya. Aquest "llibre blanc" anunciat per Trias està previst que estigui llest per fer-se públic a principis d'octubre.

[Font: Nació Digital, Acn, Barcelona, 09sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.