Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

11sep14


«Mas, a la cámara de gas», criden els tatuats amb l'esvàstica


La manifestació espanyolista a Barcelona convocada aquest matí per Alianza Nacional amb prou feines ha concentrat una quarantena de persones. Ara bé, els manifestants no s'han estat d'expressar crits bel·ligerants no només contra el procés sinó clamant la mort de destacats dirigents polítics catalans així com advertir que enviaran grups a "rebentar" el 9-N i esperonant una intervenció militar a Catalunya.

"Artur Mas, a la cámara de gas", "Pujol, al paredón", "Separatistas asesinos", "Separatismo es terrorismo" o "Franco murió y mira como estamos" han estat les consignes més repetides tot i la forta presència policíaca que ha literalment encapsulat la manifestació.

Des de la Rambla del Raval a la plaça Colom, l'itinerari de la manifestació, ha estat visible la simbologia feixista, fins al punt, que una manifestant es vantava de portar una esvàstica i les SS tatuades al braç.

Pedro Pablo Peña, líder d'Alianza Nacional, imputat per diversos delictes, ha clos la marxa amb una atenció a la premsa en la que ha avisat que "enviarà grups per rebentar i impedir el 9-N" i, a preguntes, de Nació Digital, no ha descartat una intervenció armada a Catalunya. "Ara és una lluita de covards", ha sentenciat.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 11sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.