Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

11sep14


Mas es troba amb la premsa internacional


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha mantingut aquest matí una trobada informativa amb corresponsals de mitjans de comunicació d'arreu del món, amb motiu de la Diada. A la trobada, que s'ha fet a la sala de premsa del Palau de la Generalitat, hi han assistit periodistes de més de trenta mitjans de comunicació de països com Alemanya, Àustria, Dinamarca, Estats Units, França, Iran, Itàlia, Noruega, Qatar, Rússia, Suïssa i Turquia. El president ha contestat, en anglès, francès i castellà, les preguntes dels corresponsals, que s'han interessat pel procés que viu Catalunya pel dret a decidir el seu futur.

Mas ha estat acompanyat pel president el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, que ha fet una breu introducció sobre el context del procés polític català, la Diada d'avui i el tricentenari dels fets de 1714.

La trobada entre el president de la Generalitat i periodistes de mitjans internacionals s'ha convertit gairebé en una tradició. A més de la trobada d'avui, el president Mas ja va reunir-se amb els periodistes estrangers durant la Diada del 2013 i també ho va fer pel dia de Sant Jordi d'enguany.

[Font: Nació Digital, Acn, Barcelona, 11sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.