Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

10sep14


Més grups d'extrema dreta se sumen a la manifestació de l'11-S a Tarragona


A poc més de 24 hores de la manifestació de Societat Civil Catalana a Tarragona, un nou grupuscle d'extrema dreta ha animat als seus militants i simpatitzants a sumar-se a aquesta concentració unionista. El Moviment Social Republicà (MSR) ha publicat a la seva pàgina web un comunicat que diu «ser fidel a l'esperit de promoure a Catalunya una resposta civil unitària als interessos separatistes» i que per això «crida als seus militants i simpatitzants a participar el proper 11 de Setembre a l'acte que es celebrarà a Tarragona».

«En aquests temps obscurs, en que l'independentisme promou l'odi contra aquells que es senten catalans i espanyols, el poble català ha de respondre unitàriament alçant els seus símbols (la senyera i la bandera rojigualda) sense interessos partidistes», assegura el grup d'extrema dreta que serà demà a Tarragona. Aquest grupuscle, que te diversos militants al Camp de Tarragona, acompanyarà al Partit Popular, a Ciutadans, Plataforma per Catalunya, Carme Chacón i a 'Soberania y Libertad', un grup escindit del mateix MSR.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 10sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 16Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.