Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17sep14


La portaveu d'Unió al Parlament li diu Groucho Marx a Millo


La portaveu adjunta de CiU al Parlament, Mercè Jou, ha disparat amb bala només encetar al seva intervenció en el debat de Política General que s'ha clos aquesta tarda. Jou ha començat advertint a la cambra que canviava el relat que tenia preparat i s'ha dirigit al portaveu del PPC, Enric Millo, que s'ha mostrat vehement i molt bel·ligerant amb la consulta.

"Sr. Millo, no s'enfadi eh, però vostè em recorda Grouxo Marx, tinc uns principis i si no li agraden en tinc altres!", ha sentenciat Jou amb el seu posat asserenat que sempre l'acompanya. Jou ha arrancat els aplaudiments de la cambra. Millo li ha recomanat a Jou, en torn d'al·lusions que fa escolti el que diuen els seus companys "en privat" perquè "no diuen res en públic per no perdre el càrrec".

[Font: Per Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 17sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 18Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.