Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17sep14


CiU i ERC acorden planificar la independència


CiU i ERC han presentat una proposta de resolució al debat de Política General amb la que insten el Govern a planificar la creació de les estructures d'estat pròpies d'un estat. La federació i els republicans volen començar a planificar la creació de les estructures d'estat, elaborant ja els corresponents projectes executius, legislatius i operatius, especialment relatius a la hisenda, la seguretat social, l'administració de justícia, la seguretat pública, les infraestructures, les telecomunicacions, l'energia i l'aigua i les relacions exteriors.

En cas de victòria de la independència el 9-N, insten el Govern a elaborar una proposta legislativa al Parlament sobre la transició nacional que reguli el procediment a seguir i estableixi els principis de funcionament del sistema institucional i jurídic de Catalunya durant aquest període. També s'hauria de fer un protocol d'actuació a efectes de seguretat jurídica i estabilitat que reguli la relació de les parts durant el procés de negociació amb l'estat espanyol.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 17sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 18Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.