Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

22sep14


Hi haurà un pla B per suplir les funcions dels ajuntaments contraris al 9-N


El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, creu que hi haurà algun tipus de mecanisme per "suplir" els ajuntaments que no col·laborin amb la consulta del 9 de novembre. "Que hi haurà ajuntaments que no cediran el padró ni voldran fer-ho jo crec que s'ha d'anar veient. En tot cas, suposo que hi haurà un mecanisme per suplir l'inconvenient que alguns ajuntaments no vulguin participar", ha argumentat.

Esteve ha afegit que no està previst que sigui la Diputació de Barcelona qui se n'ocupi d'aquesta qüestió, però s'ha posat al servei del que el Govern necessiti. La Diputació de Barcelona votarà aquest dijous la moció en suport de la consulta.

En una roda de premsa per presentar el conveni de col·laboració per ampliar el Parc Natural del Montseny, Esteve ha dit que espera que hi haurà molts ajuntaments que aprovaran la moció en suport al 9-N, "una prova que el món municipal també està al costat del dret a decidir".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 22sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 23Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.