Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

22sep14


Un regidor del PP dóna suport a la moció de la consulta


L'Ajuntament de Camarles (Baix Ebre) ha aprovat aquest dilluns la moció que dóna suport a la convocatòria de la consulta per al 9 de novembre. La sorpresa ha estat quan la proposta ha tirat endavant per unanimitat amb el vot favorable també del regidor del PP al consistori, Carmelo Redó. El popular s'ha sumat així als vots del PSC, al govern, ERC i CiU.

El text de la moció aprovada, a instàncies de l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), demana mostrar el ple suport del consistori a la consulta del 9-N dins el marc legal, així com al president de la Generalitat, al Govern, al Parlament i als grups polítics que hi estan a favor.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 22sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 23Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.