Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

25sep14


La gigaenquesta d'Ara És l'Hora ja compta amb 25.000 voluntaris


La 'gigaenquesta' impulsada per Ara És l'Hora amb l'objectiu de sumar 100.000 voluntaris per fer campanya a les llars d'arreu de Catalunya "per garantir l'èxit del 9-N" ja compta amb 25.000 inscrits, segons ha comunicat avui l'organització de la campanya, integrada per ANC i Òmnium cultural.

Els organitzadors s'han proposat buscar fins a 100.000 voluntaris perquè vagin a les llars del país a escoltar l'opinió dels ciutadans a través de l'elaboració del que anomenen una 'gigaenquesta'. Per poder arribar aquesta xifra de voluntaris, 'Ara És l'Hora' ha fet una crida per intensificar el ritme d'inscripcions sobretot als municipis que li'n faltin. Està previst que la campanya comenci el 4 d'octubre, duent a terme el "porta a porta" a més d'un centenar de municipis.

En aquest sentit, per tal d'establir les necessitats de cada municipi, els organitzadors de la campanya han fet públic una web amb un mapa en què apareixen els voluntaris que té actualment cada municipi i els que li falten per tal de poder dur a terme la 'gigaenquesta'.

Els voluntaris que s'uneixin a la iniciativa només hi hauran de dedicar un parell d'hores a formular en cada visita un breu qüestionari sobre el país nou. Està previst que la campanya comenci el 4 d'octubre, duent a terme el porta a porta a més d'un centenar de municipis, però abans, el proper dimecres 1 d'octubre, es farà una prova pilot a Martorell.

De d''Ara És l'Hora' asseguren que si el TC suspèn la consulta està tot preparat per iniciar la campanya aquella mateixa tarda. En cas que això passi, es convocaran els voluntaris davant dels ajuntaments del país a les set del vespre per iniciar l'arrencada de la campanya.

[Font: Nació Digital, Acn, Barcelona, 25sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 29Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.