Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

25sep14


El decret del 9-N, dissabte


Aquest migdia fonts de govern han assegurat a Nació Digital que el president de la Generalitat, Artur Mas, signarà el decret de convocatòria de la consulta del 9-N dissabte el matí. L'anunci ha coincidit amb una reunió fora de l'agenda pública del president amb els membres del Consell Assessor per la Transició Nacional. Mas ha comunicat personalment la data de la signatura als líders del grup sobiranista, Oriol Junqueras (ERC), Joan Herrera (ICV) i David Fernández (Grup Mixt).

La confirmació de la data de la signatura del Decret ha coincidit amb un matí expectant a Palau per la presència de personalitats com l'expresident Joan Rigol, per la vicepresidenta Joana Ortega, els consellers de Presidència i el de Justícia, Germà Gordó i els membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional amb el deu president Carles Viver Pi-Sunyer al capdavant.

Així, just l'endemà que se celebri el Consell de Ministres espanyol, de la compareixença al Parlament de l'expresident Jordi Pujol per la seva confessió de frau fiscal i un cop ha acabat el plenari del Tribunal Constitucional, el Govern formalitzarà legalment la consulta sobiranista.

[Font: Per Quico Sallés, Nació Digital, Barcelona, 25sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 29Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.