Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

28sep14


Sánchez-Camacho accepta que sense el PIB català, Espanya és insostenible


La líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, va acceptar ahir durant el TN migdia de TV3, en les valoracions (minut 16:30 del vídeo) per part dels polítics de la signatura del decret de la consulta del 9-N, que Mas no podia demanar un pacte fiscal ja que "el 18 o el 19% del PIB espanyol no es pot separar perquè no hi hauria sostenibilitat econòmica i financera d'Espanya, i això no es podrà fer ni amb un PSOE ni amb un PP perquè no som el País Basc ni tenim el PIB del País Basc, el tenim molt més elevat".

Minuts abans, Sánchez-Camacho també accepta que la manifestació i les conseqüents eleccions anticipades del 2012 van portar els catalans a les urnes buscant "un millor model de finançament, unes millors relacions de Catalunya amb la resta d'Espanya, un millor tractament, un millor reconeixement de la nostra singularitat" però acaba reblant, "que ja està a la Constitució".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 28sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 29Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.